Termeni si conditii

Comanda produselor

Pentru a comanda produsele noastre puteti utiliza cosul de cumparaturi sau chat-ul aflat in pagina produsului.

Livrarea si plata produselor

Livrarea produselor se face prin curier. Costul livrarii este unic de 20 lei pentru toate localitatile din Romania. Plata se poate face ramburs.

Termeni si conditii

Preturile afisate pe site-ul www.zella.ro sunt exprimate in lei.  Livrarea se face in limita stocului disponibil.

Returul produselor

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor”, conform OUG 130/2000, cu modificarile in vigoare.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari, deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Atentie!

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Returul produselor se face la urmatoarea adresa de corespondenta: Zella International Distribution S.R.L.: Bucuresti, Strada Cuza Voda nr 97, Camera 1

Nu preluam coletele cu plata transportului la destinatie!

Nu preluam coletele cu ramburs

Shopping Cart

Contact | Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SAL
ANPC SAL logo ANPC SOL logo

Zella International Distribution SRL, CUI: 44237077, Reg. Com. J40/8211/2021